Sov søtt og trygt

Boken som løser søvnproblemer

En søt liten nyhet til ditt barn, en hjelp til å falle i søvn raskere, finne roen og sove trygt og godt

Boken virker på den måten de blirbrukt på, siden spesielt de aller minste barna i denne aldersgruppen nok ikke forstår så mye av hva som blir sagt. Det er den langsomme og rolige opplesingen i tillegg til den rolige bakgrunnsmusikken som virker søvndyssende.

Søvnproblemer barn

Medfølgende lydfiler med musikk og opplesing kan brukes ved at du selv leser opp, mens musikken spiller i bakgrunnen. Eller du kan spille av sporet med musikken og den søvndyssende opplesning. Så kan du også slappe av og dere kikker på bildene sammen.

Etter hvert som barnet har fått rutinen og tryggheten innarbeidet, så kan barnet selv lytte til historien og danne indre bilder ut fra det de har memorert.

Som et ekstra pluss så styrker du samtidig ditt barns selvfølelse med denne boken. 

Foreldrene i den danske testgruppen som brukte historien før den kom ut, var veldig begeistret.

Søvn

Gitte Eegholm med en datter på 8 mnd skrev:  ... For 1 eller 2 uker siden, kunne leggetiden noen ganger ta en halv times tid fra hun ble lagt i sengen sin, til hun falt i søvn. Men nå etter å ha brukt denne pekeboken en stund, så har det kun tatt 5-10 minutter. Det gir meg litt mer "mammatid" om kvelden, for nå rekker jeg ikke å sovne selv i leggesituasjonen. (Oversatt fra dansk)

3 Produkter

 1. Videoforedrag: Glade barn og voksne

  Foredraget: Glade barn og voksne.

  Se foredraget så ofte du vil. Inkludert bonusmateriell. Styrke barn og voksnes selvfølelse og selvtillit, løse søvnproblemer, slutte å skjelle ut og mye mer. Liveopptak av et dansk foredrag med norsk teksting.

  Mer enn 50 000 foreldre i Danmark har deltatt på dette foredraget.

  Foredraget kan kun sees på nett. Varighet 2 timer og 15 minutter.

  Introduksjonsrabatt 30 %

  Les mer
  Fra
  NOK.208,60 Vanlig pris NOK.298,00
 2. Sov Søtt (½-2 år)

  "Sov søtt" er en liten bok med sovehjelp til de aller minste. Boken inneholder mange nydelige og nusselige billeder av sovende dyr og dyreunger. Til hvert bilde er det ett forslag til en tekst. Det er ikke nødvendigt, at barnet forstår teksten, men når den leses opp stille og rolig som nevnt i den medfølgende veiledningen, vil den monotone opplesning, det rolige tempoet og evt. den medfølgende musikk langsomt lulle ditt barn i søvn. Flere steder i teksten opfordres du som forteller til å gjespe, da det forsterker den søvndyssende effekten.
   

  Er bare tilgjengelig som e-bok (pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.

  Les mer
  Fra
  NOK.128,00
 3. Du er en nydelig skatt - godnatt (2-3 år)

  Denne enkle e-bok tar sikte på å få barnet til å sovne raskt og sove dypt og godt hele natten.
  Barnet ditt forstår kanskje ikke hele lesingen, men når du leser veldig stille i henhold til den medfølgende instruksjonen, spredte den ensformige lesingen, det rolige tempoet og muligens den tilhørende musikken til både barnet og deg som leste høyt. Dermed påvirkes barnet både direkte og indirekte.
   

  Er bare tilgjengelig som e-bok (pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.

  Les mer
  Fra
  NOK.128,00

3 Produkter