Sov søtt og trygt

Boken som løser søvnproblemer

En søt liten nyhet til ditt barn, en hjelp til å falle i søvn hurtigere, finne roen og sove trygt og godt

Boken virker på den måten de blir brugt på, da især de aller minste barna i denne aldersgruppen nok ikke forstår så mye av hva som blir sagt. Det er den langsomme og rolige opplesingen i tillegg til den rolige bakgrunnsmusikken som virker søvndyssende.

Søvnproblemer barn

Medfølgende lydfiler med musikken og opplesing kan brukes ved at du selv leser opp, mens musikken spiller i bakgrunnen. Eller du kan spille av sporet med musikken og den søvndyssende opplesning. Så kan du også slappe av og dere kikker på bildene sammen.

Etter hvert som barnet har fått rutinen og tryggheten innarbeidet, så kan barnet selv lytt til historen som er innspilt og danne indre bilder ut fra det de har memorert.

Som et ekstra pluss så styrker du samtidigt ditt barns selvfølelse med denne boken. 

Foreldrene i den danske testgruppen som brukte historien før den kom ut, var veldig begeistret.

Søvn

Gitte Eegholm med en datter på 8 mnd skrev:  ... For 1 eller 2 uker siden, kunne leggetiden noen ganger ta en halv times tid fra hun ble lagt i sengen sin, til hun falt i søvn. Men nå etter å ha brukt denne pekeboken en stund, så har det kun tatt 5-10 minutter. Det gir meg litt mer "mammatid" om kvelden, for nå rekker jeg ikke å sovne selv, i leggesituasjonen. (Oversatt fra dansk)

1 Produkt

 1. Sov Søtt

  Sov Søtt

  Sovehjelp til de mindre barn på ½-2½ år

  "Sov søtt" er en bok med sovehjelp til de aller minste. Boken inneholder en rekke søte og nusselige bilder av sovende dyr med deres lille unge. Til hvert bilde følger et forslag til en tekst, som du som forelder kan lese høyt for ditt barn ved sengetid.

  Det er ikke nødvendig at barnet forstår teksten, men når den leses stille og rolig opp etter den medfølgende instruksjonen, vil den monotone opplesning, det rolige tempo og evt. den medfølgende musikken langsomt lulle ditt barn i søvn.

  EXTRA Introduksjonstilbud t.o.m. 11.1.21 (før 128,-) NÅ kun 1 KRONE

   
  Les mer
  Fra
  NOK. 128,00

1 Produkt