Historier som virker

Trist jente


Historier hvor ditt barn er hovedpersonen. Historier som gjør at ditt barns negative tanker reduseres, fordi ditt barnets positive kvaliteter løftes frem. 


Fengende historier med positive effekter

Ditt barn blir kjent med Myriadefolket og folket på Jupiter, og drar på en magisk reise inn i jungelen i historien om "Tempelet", og i historien "Det flygende teppe" drar reisen ut i et ørkenlandskap.
 
De ulike folkeslagene de møter har ulike utfordringer og ditt barn er blitt "den utvalgte" til å hjelpe de å finne gleden, sette de fri, løse konflikter mm. De løser oppgaven i historien, men parallelt skaper det en virkning i dem selv. 
 
Kjøp nå

Felles for alle historiene er at ditt barn får 3 ulike utfordringer som skal løses på reisen, når de neste gang lytter til historien må de velge en ny løsning på utfordringene de møter.
 
Dette gjør at barna i denne aldersgruppen kan høre historiene om igjen og om igjen, da de blir utfordret og stimulert i deres evne til se nye løsninger, være kreativit og danne stadig nye indre bilder. Slik utvikler og utvider historien seg fra gang til gang. 

Selv om historiene er en form for fantasireiser (med spesialkomponert bakgrunnsmusikk), har de flere formål og virkninger, utover det å "kun" være historier.
 
Gutt trett på skolen
 

Bivirkning: Historiene virker styrkende på selvfølelsen og selvtilliten

Historiene er skapt av Carsten Sommerskov, som er dansk forfatter og foredragsholder. Han begynte å utvikle historiene da han selv hadde en sønn, som trengte å få et ekstra løft til sin selvfølelse og selvtillit. Senere har det blitt mange nye historier, som etter hvert er utgitt på mange språk.

Historiene har senere vist seg å ha en positiv virkning på mange typer barn og utfordringer. Urolige barn, ADHD, ekstroverte og introverte barn, ekstra sensitive barn….
 
Kjøp nå
 
Historiene utvikler barnets evne til medfølelse gjennom at de får rolle som hjelper og utvikler omsorgsevnen for de folkeslag de møter på sin reise. De kjemper for det gode og blir styrket av egne positive sider gjennom gjentakende rosende bekreftelser.
 
Hva ville du selv si om det siste du fikk høre like før du sovnet var ting som: "Den oppgaven løste du flott", "Du er kjempeflink", "Du er fantastisk", "Du er et godt menneske", "Det er mange som er glad i deg", "Du er helt unik".
 
Det er akkurat det ditt barn får høre når godnatthistoriene snakker ditt barn i søvn. Derfor elsker alle barn disse historiene, hvor bivirkningen er et styrket selvbilde for ditt barn.

De erstatter ikke det foreldre og omsorgspersoner selv kan gi av dette, men er et forsterkende supplement. Å fylles opp av noe positivt, kan vel ikke ditt barn få nok av?
 
 
Gutt trett på skolen

Barna sovner med et smil

Noe som har gledet mange barn og barneforeldre er at historiene har en veldig god effekt på å få barna til å finne roen ved leggetid og falle i søvn. 

Det finnes historier til bruk på dagtid og til leggetid. Alle historier starter med en behagelig og naturlig avspenning, men avslutningen er ulik på daghistoriene og godnatthistoriene.
 
I godnatthistoriene guides barnet lengre og lengre inn i drømmeland, mens underbevisstheten arbeider videre gjennom natten med de positive bekreftelser de har fått gjennom historien. Ditt barn sovner med et smil og vokner glad neste morgen.
 

Alle CD/mp3`er er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.
 

12 Produkter

 1. Du kan - Du tør - Du vil

  Du kan - Du tør - Du vil

  NYHET!

  Styrk Selvfølelse og selvtillit.

  Ekstra virkninger: Skap mot. Forebygg angst. Lær å akseptere egne og andres feil. Skap glede, positivitet og handlekraft.

  Dette er et av de beste produkter til denne aldersgruppe. Fald i søvn til tiden. Både som dag- og godnattversjoner i ett produkt.

  Er bare tilgjengelig som nedlastinger

  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 378,00

  Til NOK. 388,00

 2. Du er super god (8 - 12 år)

  Du er super god (8 - 12 år)

  Fire Cd'er i en pakke. Økt selvfølelse og selvtillit.

  Ekstra virkninger: Skab mot. Forebygg mobbing, stopp sjalusi, skap glede og trivsel.

  I et Harry Potter lignende trollmannsunivers på planeten Saturn, er ditt barn hovedpersonen i disse nye historiene. 

  Les mer
  Fra
  NOK. 378,00
 3. "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  "Dine Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Alle historiene er innspilt både i dag- og godnattversjon. Godnatthistoriene har innbygd soverhjelp.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 598,00

  Til NOK. 728,00

 4. "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  "Ditt Glade Barn" - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Skap selvtillit og styrk selvfølelsen. Historier til bruk om dagen og godnatthistorier med innbygd sovehjelp.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 598,00

  Til NOK. 728,00

 5. Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Glade Barn - Rabattpakke (3 - 7 år) og (8 - 12 år)

  Farvel til: Konflikter, sårbarhet, angst, aggressjon, søsken-sjalusi, stressende morninger, leggetids problemer, hyperaktivitet, mobbing .....
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 378,00

  Til NOK. 458,00

 6. Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Selvfølelse rabattpakke (3 - 7) og (8 - 12 år)

  Skap selvfølelse og glede for hele din familie. Ekstra selvfølelse til dine barn ...
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 378,00

  Til NOK. 468,00

 7. Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Selvtillit og Selvfølelse - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Ditt barn opplever det som historier, men det er faktisk mentaltrening som styrker selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en sunn barndom.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 378,00

  Til NOK. 468,00

 8. "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  "Du er helt unik" - Rabattpakke (8 - 12 år)

  Skap selvtillit, og styrk selvfølelsen. Det er både historier til bruk om dagen og godnatt historier. Godnatthistoriene har innbygd sovehjelp
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 378,00

  Til NOK. 468,00

 9. Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  Du er helt fantastisk (8 - 12 år)

  Ditt barn opplever det som historier, selv om det i realiteten er mentaltrening skapt til å styrke selvfølelsen og troen på seg selv. Grunnlaget for en god barndom. Dobbel CD/mp3.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 228,00

  Til NOK. 298,00

 10. Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  Du er helt perfekt (8 - 12 år)

  Dobbelt CD/mp3 filer. Hvis ditt barn ikke vil gå i seng om kvelden er dette en virkelig god mulighet. Barn ber rett og slett om å få komme i seng for å høre den. Dobbel CD/mp3.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 228,00

  Til NOK. 298,00

 11. Du er helt unik (8 - 12 år)

  Du er helt unik (8 - 12 år)

  "Du er helt unik" er til barn fra ca. 8 til 12 år. Slik som barnet opplever det, så er dette to gode og spennende historier, og barnet er selv hovedpersonen. I virkeligheten er det mentaltrening.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 228,00

  Til NOK. 298,00

 12. Du kan (8 - 12 år)

  Du kan (8 - 12 år)

  "Du kan" skaper selvfølelse og selvtillit, glede, indre ro og trivsel til barnet ditt.
  Les mer
  Fra

  Fra NOK. 228,00

  Til NOK. 298,00

12 Produkter