Glede og trivsel på skolen

Kanskje går tidens problemer virkelig utover barnas trivsel når det gjelder skolen?

Nå har det lyktes å kombinere både Selvfølelsestrening, Selvtillit, Velvære i klassen og styrkning af lysten til å takle klare seg enda bedre faglig. Der er "Historier som virker" til bruk både om dagen og om kvelden.

Troldmandslandskab på Saturn
 

Barnet ditt vil oppfatte det som noen spennende historier som foregår i et Harry Potter-aktig univers på planeten Saturn, men i virkeligheten er det mental trening som styrker barnet.

Vær oppmerksom på at lydfilene fungerer best. Boken kan best brukes som introduksjon. Boken er en lesebok, som ikke egner seg for at barnet skal lese den selv.

Det tar lang tid (flere måneder) at mentaltrene børn ut av skoleproblemer. For at barnet ditt slipper å tenke, at det er for trivielt, anbefales enten et abonnement eller noen af rabattpakkene nedenfor.

PS. Har du problemer med å få barnet ditt til sengs i tide, sovne eller sove gjennom, da fungerer godnatthistorierne også her - samtidig som de andre effektene.

4 Produkter

 1. Deluxe pakke (8 - 12 år)

  La barnet ditt få glede av høy selvfølelse og selvtillit resten av livet.
  Ekstra virkninger: Lær å håndtere sinne, angst, skoletrøbbel, søskensjalusi, urettferdighet og mobbing. La barnet ditt styrke konsentrasjonen og positiviteten. Motvirker alle slags søvnproblemer og får barnet ditt til å sovne i tide med et smil.

   

  Du sparer 30%
   

  Tilgjengelig som e-bøker (pdf) og lydbøker (mp3)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil.

   

  Les mer
  Fra
  NOK.1 982,40 Vanlig pris NOK.2 832,00
 2. Meld på abonnement

  Tegn abonnement for et år. Lytt til og les alle produkter for både barn og voksne. Du kan logge inn på opptil 5 forskjellige telefoner/nettbrett/iPads innen samme husstand. Du kan spille av alt så mange ganger du vil. Det eneste kravet er at du er koblet til internett. Du betaler forskuddsvis for ett år om gangen, og du kan si opp når som helst.

  Normal pris er 1127,- kr. for ett år. Ved å abonnere for ett år av gangen sparer du 629,- årlig.

  Det koster kun 498,- pr. år.

  Les mer
  Fra
  NOK.498,00
 3. Tegn abonnement - mdr

  Lytt til og les alle produkter for både barn og voksne. Du kan logge inn på opptil 5 forskjellige telefoner/nettbrett/iPads innen samme husstand. Du kan spille av alt så mange ganger du vil. Det eneste kravet er at du er koblet til internett. Det er ingen bindingstid. Du betaler forskuddsvis for en måned (30 dager) om gangen, og du kan si opp når som helst.

  Det trekkes 49,- kr. når du går videre i bestillingen

  Så første måned koster kun 49,- kr.

  Les mer
  Fra
  NOK.98,00

4 Produkter