Glede og trivsel på skolen

Kanskje går tidens problemer virkelig utover barnas trivsel når det gjelder skolen?

Nå har det lyktes å kombinere både Selvfølelsestrening, Selvtillit, Velvære i klassen og styrkning af lysten til å takle klare seg enda bedre faglig. Der er "Historier som virker" til bruk både om dagen og om kvelden.

Troldmandslandskab på Saturn
 

Barnet ditt vil oppfatte det som noen spennende historier som foregår i et Harry Potter-aktig univers på planeten Saturn, men i virkeligheten er det mental trening som styrker barnet.

Vær oppmerksom på at lydfilene fungerer best. Boken kan best brukes som introduksjon. Boken er en lesebok, som ikke egner seg for at barnet skal lese den selv.

Det tar lang tid (flere måneder) at mentaltrene børn ut av skoleproblemer. For at barnet ditt slipper å tenke, at det er for trivielt, anbefales enten et abonnement eller noen af rabattpakkene nedenfor.

PS. Har du problemer med å få barnet ditt til sengs i tide, sovne eller sove gjennom, da fungerer godnatthistorierne også her - samtidig som de andre effektene.

4 Produkter

 1. Skolepakke (8 - 12 år)

   
  La barnet ditt få glede av ekstra høy selvtillit resten av livet. Ekstra virkninger: Lær å håndtere urettferdighet og mobbing. Styrke konsentrasjon og positivitet. Motvirker samtidig alle slags søvnproblemer og får barnet ditt til å sovne med et smil.
   
  Du sparer 20%

  Tilgjengelig som e-bøker (pdf) og lydbøker (mp3)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.739,20 Vanlig pris NOK.924,00
 2. Deluxe pakke (8 - 12 år)

  La barnet ditt få glede av høy selvfølelse og selvtillit resten av livet.
  Ekstra virkninger: Lær å håndtere sinne, angst, skoletrøbbel, søskensjalusi, urettferdighet og mobbing. La barnet ditt styrke konsentrasjonen og positiviteten. Motvirker alle slags søvnproblemer og får barnet ditt til å sovne i tide med et smil.

   

  Du sparer 30%
   

  Tilgjengelig som e-bøker (pdf) og lydbøker (mp3)

  Lydbøger og e-bøger kan både downloades, læses og høres direkte på din profil.

   

  Les mer
  Fra
  NOK.1 982,40 Vanlig pris NOK.2 832,00
 3. Tegn abonnement

  Lyt til og læs alle produkter til både børn og voksne. Du kan logge ind på op til 5 forskellige telefoner/tablets/iPads indenfor samme husstand. Du kan afspille alt lige så tit du vil. Eneste forudsætning er, at du er forbundet til internettet. Der er ingen bindinger. Du betaler forud en måned (30 dage) ad gangen, og du kan melde fra når som helst.

  Der fratrækkes 49,- kr. når du kommer videre i bestillingen

  Så første måned kun koster 49,- kr.

   

  Les mer
  Fra
  NOK.98,00

4 Produkter