Glede og trivsel på skolen

Kanskje går tidens problemer virkelig utover barnas trivsel når det gjelder skolen?

Nå har det lyktes å kombinere både Selvfølelsestrening, Selvtillit, Velvære i klassen og styrkning af lysten til å takle klare seg enda bedre faglig. Der er "Historier som virker" til bruk både om dagen og om kvelden.

Troldmandslandskab på Saturn
 

Barnet ditt vil oppfatte det som noen spennende historier som foregår i et Harry Potter-aktig univers på planeten Saturn, men i virkeligheten er det mental trening som styrker barnet.

Vær oppmerksom på at lydfilene fungerer best. Boken kan best brukes som introduksjon. Boken er en lesebok, som ikke egner seg for at barnet skal lese den selv.

Det tar lang tid (flere måneder) at mentaltrene børn ut av skoleproblemer. For at barnet ditt slipper å tenke, at det er for trivielt, anbefales enten et abonnement eller noen af rabattpakkene nedenfor.

PS. Har du problemer med å få barnet ditt til sengs i tide, sovne eller sove gjennom, da fungerer godnatthistorierne også her - samtidig som de andre effektene.

4 Produkter

 1. Ekstra stor skolepakke (8 - 12 år)

  NYHET!
   
  La barnet ditt få glede av ekstra høy selvtillit resten av livet. Ekstra virkninger: Lær å håndtere urettferdighet, mobbing mot, aksept av egne og andres feil og angst. Styrke konsentrasjon og positivitet. Motvirker samtidig alle slags søvnproblemer og får barnet ditt til å sovne med et smil.
   
  Du sparer 30%

  Er bare tilgjengelig som Lydbok og e-bok (mp3 og pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.1 117,20 Vanlig pris NOK.1 596,00
 2. Stor skolepakke (8 - 12 år)

  NYHET!
   
  La barnet ditt få glede av ekstra høy selvtillit resten av livet. Ekstra virkninger: Lær å håndtere urettferdighet og mobbing. Styrke konsentrasjon og positivitet. Motvirker samtidig alle slags søvnproblemer og får barnet ditt til å sovne med et smil.
   
  Du sparer 25%

  Er bare tilgjengelig som Lydbok og e-bok (mp3 og pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.855,00 Vanlig pris NOK.1 140,00
 3. Meld på abonnement

  Lytt til og les alle produkter for både barn og voksne. Du kan logge inn på opptil 5 forskjellige telefoner/nettbrett/iPads innenfor samme husstand. Du kan spille alt så ofte du vil. Den eneste forutsetningen er at du er koblet til Internett. Det er ingen strenger knyttet. Du betaler på forskudd en måned (30 dager) av gangen, og du kan si opp når som helst.
  Det er for øyeblikket ikke mulig å bruke vipps til abonnement. Kun kredittkort.

  49 kr trekkes når du går videre med bestillingen

  Så den første måneden koster kun 49 kr.

  Les mer
  Fra
  NOK.98,00

4 Produkter