Du er noe helt spesielt

"Du er noe helt spesielt" er i likhet med "Du er god nok" fortellinger for barn fra 3 til 7 år. Barnepsykolog anbefaler det som mindfullness til barn. Til å styrke selvfølelse og selvtillit til ditt barn.

Du er noe helt spesielt

 
"Du er noe helt spesielt" er mentaltrening til barn fra ca. 3 til ca. 7 år. Barna opplever mentaltreningen som noen gode historier, men det er mentaltrening. Denne formen for mentaltrening styrker barnets selvfølelse samtidig med at selvtilliten også styrkes. Følelsen av å være elsket påvirkes også i gunstig retning. Trenger barnet ditt å falde litt til ro, er dette her også et veldig godt middel, fordi begge historiene innledes med en kort avspenning. Den ene historien er skapt som en godnatt historie. Barnet ditt vil elske det, som alle andre gjør.
 
"Du er noe helt spesielt" blev skapt for ca. 4 år siden. Historiene bygger på Carsten Sommerskov's store erfaring med å forsterke barns selvfølelse. Det har han gjort i over 30 år. De første historiene (Du er god nok) er nå solgt i over 25.000 eksemplarer og er nå også utgitt i Sverige, Tyskland, Nederland og USA. Metodene blir hele tiden utviklet. Denne cd/mp3 filen er skapt på oppfordringer fra glade og tilfredse foreldre, som syntes at de gjerne ville ha flere historier å velge imellom.
 
"Du er noe helt spesielt" brukes av helt alminnelige barn uansett om de har behov for å styrke selvfølelsen eller ikke, bare fordi denne form for mentaltrening er utrolig hyggelig. "Du er noe helt spesielt" kan også brukes mot mobbing, hyperaktivitet, innlæring og språkproblemer, ADHD, ekstra sensitive og introverte barn, sjalusi og mye, mye mere, som sliter på selvfølelsen.
 
Ha en god dag historier:
Nuslingene 17:43
Dyrebarn 12:49

Godnatt historier
Nuslingene 23:56

Dyrebarn 19:05