Du er herlig

Det beste du kan gjøre for ditt barn: Skap ekstra selvtillit, selvfølele og glede. Gi dit barn en uvurderlig gave for livet. Ekstra fordeler: Slutt med leggetid problemer ......

Du er herlig

Selvtillit, glede og selvfølelse til ditt barn

"Du er herlig" vil få ditt barns selvtillit og selvfølelse til virkelig å vokse. "Du er herlig" inneholder "historier som virker", som er spesialdesignet for barn 3-7 år. De er også litt lengre end de andre CD'er/mp3`er til samme aldersgruppe. 
 

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barn og unges selvtillit og selvfølelse. Disse to historiene er skapt på basis av al den viten og erfaring, med det formål å skape det beste du kan gi ditt barn. Historiene er tilpasset ditt barns alder og er noen hyggelige og søte historier. 

Slik brukes "historier som virker"

De to historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen. I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale mot slutten leder ditt barn direkte inn i drømmeland.
 

Innhold

Pakken inneholder de samme "historiene" i to utgaver. En versjon til bruk om dagen og en kveldsversjon som slutter med at dine barn falder i søvn, drømmer herlige drømmer og lar underbevisstheten arbeide videre gjennom natten.  
Ha en god dag historier:
1. Rumleby 16:09
2. Krokokilen 17:27

Godnatt historier:
1. Rumleby 19:51
2. Krokokilen 22:52