Du er toppen

Styrk selvfølelse og selvtillit med noen herlige historier til ditt barn. I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse historiene.

Du er toppen

Rolige leggesituasjoner
Fall i søvn til tiden
Utvilte barn

Hvis kun det beste er godt nok til ditt barn

Det finnes fra før en historie om nuslingene og det er den mest populære historien til denne aldersgruppen. Derfor er det nå en fornøyelse å tilby denne nye serien av historier som alle sammen handler om nuslingene. Ditt barn er hovedpersonen i historiene og ditt barn blir hele tiden rost av de andre personene som du møter i historiene.

To ganger fire historier som virker. ”Historier som virker” er en betegnelse for ”historier” som er noe mer enn bare historier. Disse historiene er oppbyggende på barns selvfølelse og selvtillit på samme måte som barn ellers innlærer andre ferdigheter. Altså: gjentakelse, gjentakelse, gjentakelse.
I engelsk timene het det: "I am, you are, he, she, it is". Disse historiene gjør det samme, men med følelser som: "Jeg er god nok", "Jeg er flink", "Jeg er noe spesielt" osv.

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste, du kan gi ditt barn.

Unngå stressede morgener: Vekk ditt barn litt før det skal stå opp, sett en av daghistoriene på mens barnet våkner, og la ditt barn fylles med glede fra morgenstunden. Ro på baksetet av bilen eller underholdning på flyturen - mulighetene er mange.

Etter barnehagen/skolen - kl. ca. 5 -6 om ettermiddagen kan bli til en avslappende hyggetime. Barn er naturlig trette på det tidspunktet - blodsukkeret er lavt, og mange barn blir sutrete. Sett en av daghistoriene på og nyt å se at ditt barn finner ro og slapper av.

Slik brukes ”historier som virker”

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale, mot slutten av historien, leder ditt barn direkte inn i drømmeland.

Kanskje ser en nusling slik ut?

Innhold

Historiene utspiller seg i nuslingtreet, hvor ditt barn hjelper nuslingene med å løse noen enkle opgaver. Ditt barn er hovedpersonen i alle historiene og ditt barn blir hele tiden rost, som en del av historiene.

1. Uglen 20:23 (daghistorie)
2. Bondegården 17:50 (daghistorie)
3. Brannen 16:04 (daghistorie)
4. Kokken 16:40 (daghistorie)
5. Uglen 24:30 (godnathistorie)
6. Bondegården 21:12 (godnathistorie)
7. Brannen 19:52 (godnathistorie)
8. Kokken 20:08 (godnathistorie)
Boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese de opp for ditt barn (de egner seg ikke til selvlesing).