Du er alle tiders

Selvverd, selvtillit og/eller sovehjelp. Både som dag- og godnattversjon i et produkt.
Ekstra virkninger: Motvirker trass. Motvirker angst ved sengetid. Aksept av andres og egne feil.
I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse herlige historiene ...

Du er alle mtiders

Motvirker trass.
Motvirker angst ved sengetid.
Aksept av andres og egne feil.

Hvis kun det beste er godt nok til ditt barn

"Du er alle tiders" er to ganger fire historier som virker. Det finnes allerede flere historier om nuslingene, og disse er de mest populære historiene til denne aldersgruppe. Derfor er det en glede å tilby en ny serie av historier, som alle handler om nuslingene. I historiene er ditt barn hovedperson og blir hele tiden rost av de personer og skikkelser barnet møter i historiene. Som noe helt nytt er det en illustrasjon til hver av historiene. Ut over dette har det lykkes å tilføye noen helt nye virkninger. Det gjør at disse historiene, i tillegg til å gi økt selvfølelse og være sovehjelp, også motvirker angst ved leggetid, får ditt barn til å akseptere egne og andres feil og til å motvirke den jeg-sentrering som preger selvstendighetsalderen.
 
”Historier som virker” er en betegnelse for ”historier” som er noe mer enn bare historier. Disse historiene er oppbyggende på barns selvfølelse og selvtillit på samme måte som barn ellers innlærer andre ferdigheter. Altså: gjentakelse, gjentakelse, gjentakelse.
I engelsk timene het det: "I am, you are, he, she, it is". Disse historiene gjør det samme, men med følelser som: "Jeg er god nok", "Jeg er flink", "Jeg er noe spesielt" osv.

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste, du kan gi ditt barn.

Unngå stressede morgener: Vekk ditt barn litt før det skal stå opp, sett en av daghistoriene på mens barnet våkner, og la ditt barn fylles med glede fra morgenstunden. Ro på baksetet av bilen eller underholdning på flyturen - mulighetene er mange.

Etter barnehagen/skolen - kl. ca. 5 -6 om ettermiddagen kan bli til en avslappende hyggetime. Barn er naturlig trette på det tidspunktet - blodsukkeret er lavt, og mange barn blir sutrete. Sett en av daghistoriene på og nyt å se at ditt barn finner ro og slapper av.

Slik brukes ”historier som virker”

De fire historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.
I den andre versjonen er historiene blitt til fire spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale, mot slutten av historien, leder ditt barn direkte inn i drømmeland.

Innhold

Historiene utspiller seg i nuslingtreet, hvor ditt barn hjelper nuslingene med å løse noen enkle opgaver. Ditt barn er hovedpersonen i alle historiene og ditt barn blir hele tiden rost, som en del av historiene.

1. Hallodikum Dadudadei 23:26 (daghistorie)
2. Tralulalei er redd 19:26 (daghistorie)
3. Gullhjertet 20:58 (daghistorie)
4. Nuslingebussen 19:4 (daghistorie)
5. Hallodikum Dadudadei 29:17 (godnathistorie)
6. Tralulalei er redd 24:1 (godnathistorie)
7. Gullhjertet 26:47 (godnathistorie)
8. Nuslingebussen 25:05 (godnathistorie)
 
E-boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese dem opp for ditt barn