Du er praktfull

Løs barns søvnproblemer og skap bedre selvfølelse mens de sover. Legg barnet ditt til å sove, rolig og trygt. Sett på godnattversjonen til en av historiene. Etter litt avspenning går historien i gang og barnet koser seg, samtidig som barnets selvtillit og selvfølelse styrkes. Godnatthistoriene har innebygd sovehjelp.


Ekstra virkninger: Lærer barnet å takle angst, Trygg i tordenvær, Lærer å rydde opp etter seg. Får barnet til å akseptere andres og egne feil.

 

Du er praktfull

Å takle angst
Trygg i tordenvær
Lærer å rydde opp etter seg
 
"Du er praktfull" består av fire mp3-nedlastninger/ app* + en bok**  Det finnes allerede flere historier om nuslingene, og disse er de mest populære historiene til denne aldersgruppe.
 
Historiene styrker selvtilliten, selvfølelsen og sovegleden hjelper også barnet til å være trygg i tordenvær og takle angst, lærer barnet å rydde opp og motvirke overdreven kresenhet.
 
 
 
Innhold
I nuslingetreet er barnet
ditt hovedpersonen
Les mer
 
Bruk
Historiene finnes i to
forskjellige versjoner

Les mer
 
Lydeksempel
Du kan bare dømme
stemmen og musikken...
Les mer
 
Carsten Sommerskov
I mer enn 35 år har Carsten
Sommerskov beskjeftiget
Les mer

 

 

Slik brukes ”historier som virker”

Historiene finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.

Ro på baksetet av bilen eller underholdning på flyturen - mulighetene er mange.

Etter barnehagen/skolen - kl. ca. 5 -6 om ettermiddagen kan bli til en avslappende hyggetime. Barn er naturlig trette på det tidspunktet - blodsukkeret er lavt, og mange barn blir sutrete. Sett en av daghistoriene på og nyt å se at barnet ditt finner ro og slapper av.

I den andre versjonen er historiene blitt til spennende godnatthistorier, hvor musikk og behagelig tale, mot slutten av historien, leder barnet ditt direkte inn i drømmeland.

 

 

Innhold

Historiene utspiller seg i nuslingtreet, hvor ditt barn hjelper nuslingene med å løse noen enkle opgaver. Ditt barn er hovedpersonen i alle historiene og ditt barn blir hele tiden rost, som en del av historiene.

1. Tordenvær 19:03 (daghistorie)

2. Nusslingene er redde 19:52 (daghistorie)
3. Rot i nusslingetreet 18:28 (daghistorie)
4. Tryllerier 17:57 (daghistorie)
5. Tordenvær 23:47 (godnathistorie)
6. Nusslingene er redde 29:57 (godnathistorie)
7. Rot i nusslingetreet 27:05 (godnathistorie)
8. Tryllerier 27:21 (godnathistorie)
 
 
E-boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese de opp for barnet ditt.
 
Merk! Boken har bare noen få illustrasjoner, da det er meningen at barnet ditt skal bruke sin egen skapende fantasi.

 

 

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvtillit og selvfølelse. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste, du kan gi barna dine. Les mer

 

 

Lydeksempel
 
1. Du må huske at det er barnet som må like musikken og stemmen.
2. Merk! Dette fragmentet gir ingen anelse om den samlede effekten: Skal det være en del av avslapningen? Eller en del av historien? Eller mot slutten? Eller?
3. Lydprøver kan til en viss grad brukes til å vurdere aldersgrupper.

På forespørsel fra flere kunder har vi imidlertid lagt til et fragment. Merk at lydeksemplet vanligvis starter og stopper brått midt i en setning eller et ord etter 1-2 minutter.


 

 

 

 

*Du behøver faktisk ikke å laste ned. Du logger bare inn på «min side» og legger et ikon ut på telefonen, nettbrettet, iPad`en eller PC`en akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke en app, men den eneste forskjellen i forhold til en app, er at du skal ha internettforbindelse for å bruke ikonet. Hvis du skal bruke produktene dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

**Er bare tilgjengelig som og e-bok (pdf) på 130 sider + 1 lydbok (mp3).