Du er Skjønn

Styrk selvfølelsen og selvtilliten. Nyt øyeblikket når du ser ditt barn falle fornøyd i søvn til rett tid, og sove dypt og trygt gjennom hele natten.

Ekstra effekt: Gir trøst og hjelper med å bearbeide følelsen av skyld hos barn når foreldrene er skilt.

Du er Skjønn

Selvfølelse, selvtillit og søvnhjelp til barnet ditt
 

"Du er Skjønn" er to nye historier med nuslingene fra Carsten Sommerskovs populære univers. Det finnes både lydbok og e-bok*.

"Du er Skjønn" er 2 historier som har en positiv innvirkning. "Historier som har en innvirkning" refererer til historier som er mer enn bare historier. Disse historiene bygger opp barnets selvfølelse og selvtillit på samme måte som barn lærer andre ferdigheter. Med andre ord: gjentakelse, gjenta...

 
Innhold

I nuslingetreet er barnet
ditt hovedpersonen
Les mer

Bruk
Historiene finnes i to
forskjellige versjoner

Les mer
 
Lydeksempel
Du kan bare dømme
stemmen og musikken...
Les mer
 
Carsten Sommerskov
I mer enn 35 år har Carsten
Sommerskov beskjeftiget
Les mer

 

 

Slik brukes ”historier som virker”

Historien finnes i to forskjellige versjoner. Den ene versjonen er beregnet til å bli lyttet til i løpet av dagen.

Ro på baksetet av bilen eller underholdning på flyturen - mulighetene er mange.

Etter barnehagen/skolen - kl. ca. 5 -6 om ettermiddagen kan bli til en avslappende hyggetime. Barn er naturlig trette på det tidspunktet - blodsukkeret er lavt, og mange barn blir sutrete. Sett en av daghistoriene på og nyt å se at barnet ditt finner ro og slapper av.

I den andre versjonen er historiene blitt til en spennende godnatthistorie, hvor musikk og behagelig tale, mot slutten av historien, leder barnet ditt direkte inn i drømmeland.

 

 

Innhold

Historiene utspiller seg i nuslingtreet, hvor barnet ditt hjelper nuslingene med å løse noen enkle opgaver. Barnet ditt er hovedpersonen i alle historiene og barnet ditt blir hele tiden rost, som en del av historiene.


 
 
Ha en god dag historie:
 (19:25)

Godnatt historie (22:15)
 
Boken inneholder de samme historiene, så du selv kan lese de opp for barnet ditt.

 

 

Erfaring som virker

I mer enn 35 år har Carsten Sommerskov beskjeftiget seg med styrking av barns selvfølelse og selvtillit. Disse historiene er skapt på basis av all den viten og erfaring, med formålet å skape det beste, du kan gi barnet ditt. Les mer