Mental trening som fungerer

Hva er det som skiller de beste spillerne fra resten? Alle gode spillere er godt trent. Alle gode spillere tenker på hva de spiser og drikker. De som spiller med kroppen blir gode. De som også spiller med hjernen, kan bli utmerkede.

Ung mann på fotballstadion

 

Kan det tenkes at det er psyken som virkelig skiller den gode spilleren fra den virkelig gode spilleren?
Er banen egentlig en god refleksjon av den psykiske tilstanden?

Jeg gjør det fordi det er vanskelig

Det er vanskelig å bli en virkelig god spiller, og derfor får barnet ditt et slagord fra begynnelsen av: "Jeg gjør det fordi det er vanskelig". Den spilleren som legger seg ned og gir opp når han eller hun har brent en åpenbar sjanse, når ikke til topps. Den gjør derimot den spilleren som "reiser seg opp" og sier: "Dritt" og fortsetter med "rettet panne".

Dette slagordet har testpersonene blitt virkelig begeistret for. Det står allerede med store bokstaver på mange barnerom.

 

Fotball er en lagsport

selvfølelse og selvtillitselvfølelse og selvtillit er en lagsport

Best på banen trener selvfølelse og selvtillit. MEN. Det er ikke barnet ditt som vinner, det er laget. Derfor trener Best på banen evnen til å skape sunne vennskap, gode relasjoner til andre, positiv tenkning, villighet til konfliktløsning osv.

Blir ikke barnet ditt en super spiller på banen, så trener Best på banen uansett barnets evne til å bli en super spiller i livet.

Slik brukes Best på banen

Det er materiale som skal brukes om dagen, og det er noe som skal høres ved sengetid, og som erstatter godnathistorier. Barnet ditt får forklart at søvn er viktig både for kropp og sinn, og da det høres ved sengetid, løser det de fleste søvnproblemer. Mental treningen starter med en avspenning. Det gjør at barnet ditt sover dypere og våkner mer uthvilt neste morgen.

 

Derfor fungerer mental trening

Mental trening fungerer ved gjentakelse, gjentakelse, gjentakelse. Det er ikke noe spesielt nytt i det. Slik har du lært mange ting (I am, you are, he, she it is. Tabellene. Å holde balansen på en sykkel osv.) Mental trening brukes i militæret i USA av Navy Seals og på toppen av idretten. Så det fungerer.

Det merkelige er at ingen til nå har kommet på tanken å bruke det for å trene og glede barn når det gjelder fotball. Det er selvfølgelig ingen garanti for at barnet ditt blir en elite spiller ved å høre på Best på banen, men i det minste skaper det glede, selvtillit og selvfølelse i livet generelt. Og drømmer er tollfrie.
Mental trening fungerer ved å skape selvoppfyllende profetier - også kalt Rosenthal-effekten.

Les om forskningen på Rosenthal-effekten

Best på banen skaper selvfølelse og selvtillit ikke bare på banen, men også på skolen, i familien og i fritiden utenfor banen.
Best på banen er laget for fotball, men hvis man tenker håndball i stedet for ordet fotball, kan den også brukes for håndball eller andre ballsporter.

Best på banen kan brukes av alle gutter og jenter.

Carsten Sommerskov har 35 års erfaring i å styrke selvfølelse

35 års erfaring som fungerer

Carsten Sommerskov, som har skapt Best på banen, er skaperen av mental trening for barn. Over 35 års erfaring i å styrke børns selvfølelse og selvtillit er ikke noe du finner andre steder. Men la det være sagt med en gang: Carsten Sommerskov jobber med selvfølelse og selvtillit; han er ikke ekspert i fotball, og derfor har han fått hjelp av et par elitetrenere for å skape dette produktet. Carsten Sommerskovs teknikker er nå utbredt over hele verden.
Les mer om Carsten Sommerskov

 

1 Produkt

 1. Best på banen

  Styrk selvfølelsen og selvtilliten både på og utenfor banen. De beste fotballspillerne har høy selvtillit og en sterk tro på sine egne ferdigheter. Med en solid selvfølelse kan du ta kontroll over spillet og prestere på ditt beste, uansett hva som skjer på banen. Arbeid med å bygge opp selvtilliten din gjennom trening, mental forberedelse og positiv tenking. Når du tror på deg selv, kan du oppnå store ting og nå dine mål, både på og utenfor fotballbanen.

  Tilgjengelig som e-bok (pdf) og lydbok (mp3)

  Lydbok og e-bok kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.348,00

1 Produkt