Barn og sinne

Noen barn reagerer med sinne når de blir såret basert på grunnleggende følelser som «Jeg er feil», «Jeg er ikke god nok», «Ingen er glad i meg», «Jeg er ikke ønsket». Dette er følelser som alle mennesker har i større eller mindre grad. Egentlig "burde" denne typen følelser gjøre barnet trist. 

 

Sårbarhet

Noen barn reagerer så raskt på disse følelsene at verken de eller omgivelsene registrerer det. Sårbarheten er så intens at den på et brøkdels sekund kommer ut som sinne. Følelsen av sinne er naturlig hvis barnet føler seg krenket, men når sårbarhet kommer ut som sinne skaper det problemer.

 

Ond sirkel

Disse barna tiltrekker seg ikke omsorg, fordi voksne ikke reagerer med omsorg når de blir møtt med sinne. Tvert imot blir de oftere skjelt ut enn andre, noe som forsterker de negative grunnfølelsene ytterligere.

Problembarn

De barna oppleves ofte som «problembarn». Men i virkeligheten er de sårbare og trenger kjærlighet og omsorg.

Beste løsningen

Vær forberedt på at det tar flere måneder å lære barna å reagere riktig. Siden disse barna både trenger å få styrket sine grunnleggende følelser og samtidig lære å kontrollere temperamentet, vil jeg sterkt oppfordre deg til å tegne et abonnement og bruke historiene i den rekkefølgen de er nummerert på abonnementssiden.

Dersom du ikke ønsker å tegne abonnement vil jeg anbefale en av de store rabattpakkene kombinert med «Du er så god» eller «Du er elsket» avhengig av barnets alder.

 

2 Produkter

 1. Du er så god (8-12 år)

  Styrk Selvfølelse og selvtillit.

  Ekstra virkninger: Styrk selvfølelsen og selvtilliten og få hjelp til å sovne. «Du er så god» styrker selvfølelsen og selvtilliten og hjelper samtidig barnet ditt med å håndtere sinne.

  Er tilgjengelig som Lydbok og e-bok (mp3 og pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.348,00
 2. Du er elsket (3 - 7 år)

  Selvfølelse, selvtillit og/eller sovehjelp. Både som dag- og godnattversjon i et produkt.


  Ekstra virkninger: Motvirker stahet og negativitet, Lærer barnet ditt å kontrollere sinne. Får barnet til å akseptere andres og egne feil. Fremmer samarbeidsvilje.

  I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse herlige historiene ...

  Tilgjengelig som e-bok (pdf) og lydbok (mp3)

  Lydbok og e-bok kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.348,00

2 Produkter