Barns sinne

Noen barn reagerer med sinne når de blir såret av grunnfølelser som "Jeg er feil", "Jeg er ikke god nok", "Jeg er ikke elsket", "Jeg er ikke ønsket". Dette er følelser som alle mennesker har i større eller mindre grad. Egentlig "burde" slike følelser føre til "tristhet".

 

Sårbarhet

Noen barn reagerer så raskt på disse følelsene at verken de selv eller deres omgivelser rekker å registrere det. Sårbarheten er så intens at det på et øyeblikk kommer ut som sinne.

 

Ond sirkel

Sinte barn tiltrekker seg ikke omsorg, for voksne reagerer ikke med omsorg når de møtes med sinne. Tvert imot blir de oftere enn andre kjeftet på, noe som ytterligere forsterker de negative grunnfølelsene.

Problembarn

Disse barna oppleves ofte som "problembarn". Men i virkeligheten er de sårbare og trenger kjærlighet og omsorg. Det er viktig å gripe inn så tidlig som mulig, for det blir vanskeligere å håndtere jo eldre barnet blir.

Beste løsning

Vær forberedt på at det tar noen måneder å lære barn å reagere hensiktsmessig. Disse barna trenger både å få styrket grunnfølelsene og samtidig lære å kontrollere temperamentet. Derfor vil jeg anbefale deg å tegne et abonnement og bruke historiene i den rekkefølgen de er nummerert i.
Tegn et abonnement her Det er lett å avmelde.
Samtidig vil jeg oppfordre deg til å komme til et av de foredragene jeg holder over hele landet.
Se neste foredragsturné

Hvis du ikke vil tegne et abonnement, er den mest egnede "Du er elsket".

3 Produkter

 1. Meld på abonnement

  Tegn abonnement for et år. Lytt til og les alle produkter for både barn og voksne. Du kan logge inn på opptil 5 forskjellige telefoner/nettbrett/iPads innen samme husstand. Du kan spille av alt så mange ganger du vil. Det eneste kravet er at du er koblet til internett. Du betaler forskuddsvis for ett år om gangen, og du kan si opp når som helst.

  Normal pris er 1127,- kr. for ett år. Ved å abonnere for ett år av gangen sparer du 629,- årlig.

  Det koster kun 498,- pr. år.

  Les mer
  Fra
  NOK.498,00
 2. Tegn abonnement - mdr

  Lytt til og les alle produkter for både barn og voksne. Du kan logge inn på opptil 5 forskjellige telefoner/nettbrett/iPads innen samme husstand. Du kan spille av alt så mange ganger du vil. Det eneste kravet er at du er koblet til internett. Det er ingen bindingstid. Du betaler forskuddsvis for en måned (30 dager) om gangen, og du kan si opp når som helst.

  Det trekkes 49,- kr. når du går videre i bestillingen

  Så første måned koster kun 49,- kr.

  Les mer
  Fra
  NOK.98,00
 3. Du er så god (8-12 år)

  Styrk Selvfølelse og selvtillit.

  Ekstra virkninger: Styrk selvfølelsen og selvtilliten og få hjelp til å sovne. «Du er så god» styrker selvfølelsen og selvtilliten og hjelper samtidig barnet ditt med å håndtere sinne.

  Er tilgjengelig som Lydbok og e-bok (mp3 og pdf)

  Lydbøker og e-bøker kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.348,00

3 Produkter