Om Carsten Sommerskov

Cd'er/mp3 til barn med Carsten Sommerskov. Styrker barns selvfølelse og selvtillit, og hjelper ditt barn i søvn.


Erfaring bak produktene

Carsten Sommerskov, som har skapt disse CD'er/mp3-nedlastninger/bøker, er foredragsholder, forfatter, underviser, mentaltrener og en av Danmarks mest etterspurte foredragsholdere.

Over 35 års erfaring

Carsten Sommerskov har beskjeftiget seg med å løse barn og voksnes søvnproblemer i over 35 år. Han er grunnleggeren av mentaltreningshistorier, som styrker barns selvfølelse og selvtillig, og hans teknikker er nå utbredt over hele verden.

I tillegg til dette har han i over 25 år undervist i firmaer og kommunale virksomheter i emnet "Tank opp - tenk positivt".
Læs mere om hans firmakurser og foredrag på www.sommerskov.dk

Carsten er far til tre barn. "Historier som virker" til barn ble i første omgang skapt til hans eldste sønn Rasmus, da han var 5 år. Rasmus bodde på dette tidspunktet alene med Carsten og hadde etter foreldrenes skilsmisse bruk for å få styrket sin selvfølelse. Derfor ble disse "historiene" en del av oppdragelsen hans. Senere ble de utgitt, først på kassett, og senere som CD'er og mp3-nedlastning. Rasmus er i dag en suksessfull forretningsmann.

Kjøp nå

Utdannelse

Carsten er utdannet psykiatrisk sykepleier og har primært sin yrkeserfaring fra eldre- og psykiatriområdet. Begge er områder, hvor søvnproblemer er en vesentlig del av hverdagen. Han har en videreuddannelse i pedagogikk fra Aarhus Universitet. Han har tatt den et-årige Mastery University med Anthony Robbins, og han har deltatt i et utall av kurser i hele verden.


Forfatterskap

Carsten Sommerskov har utgivet lærebøker til utdannelser, han har skrevet faglitteratur, barnebøker og ikke minst har han utgitt en lang rekke med mentaltrenings produkter, både som trykte bøker og som lydbøker i form av CD'er og mp3-nedlastninger. Han utga sin første bok om positiv tenkning i 1986 og sin første lydbok (på kassett) for barn i 1990.