KVALITET M.M.

Kvalitet

Når produktene er innspilt, klipper musikeren Kenneth Plon dem til, fjerner evt. forstyrrende bakgrunnsstøy uten å gjøre opptakelsene for sterile, og setter inn pauser i passende lengder. Så komponerer og spiller han inn musikken til talen, slik at den passer helt presist. Han forsterker musikken, hvor den skal forsterkes, og demper den med rolige toner, hvor den skal dempes.

Kenneth sørger f.eks. for at det på godnatthistoriene blir langsomt lengre og lengre mellom tonene mot slutten, dette skaper ytterligere ro og glidende overgang til drømmeland. Musikken er ikke en bestemt genre, men den er Kenneth Plons egen kreasjon; den kan mest sammenlignes med filmmusikk.

Bøkene trykkes på 90 gram kritthvitt papir med en lett leselig skriftstørrelse.

Pakker vi feil, får våre kunder alltid lov til at beholde det produkt vi har sendt feil, og vi sender umiddelbart det rette produktet av sted med Posten.

Posten leverer i 9 av 10 tilfeller leveransen i løpet av 1-2 dager, men det kan til enkelte steder ta 3-4 dager. Vi har valgt å holde oss til Posten, da de leverer over hele Norge og du slipper å dra langt av sted, for å hente forsendelsen. De fleste forsendelser fra oss leveres rett i postkassen din. 

Filosofi

Det ligger ikke en bestemt bakgrunnsfilosofi bak produktene. Vi kan garantere at det ikke er spirituelt eller religiøst innhold, hverken knyttet til produktene eller i musikken. Virkningen bygger på helt alminnelig sund fornuft og anvendt psykologi. Les mere om virkningen her

Lydprøver

Lydprøver gir typisk ingen mening. 

  1. For barneproduktene skal du huske at det er barnet som skal like musikken og stemmen. Det skjer nesten aldri at barna ikke liker disse delene. Det vi kan oppleve er at hvis barnet på forhånd har bestemt seg til, at de ikke vil være en del av løsningen på problemet (f.eks. ikke ønsker å komme i seng til tiden), så kan det en sjelden gang melde seg en form for motstand.
  2. Et bruddstykke gir ingen idé om den samlede virkningen: Skal det være en del av avspenningen?, eller en del av historien?, eller av slutten? Eller…?

Cd'er/mp3 nedlastninger/apps

Alle produkter kan køpes både som CD'er og mp3 nedlastning eller begge deler. Umiddelbart er mp3 nedlastninger en stor fordel. De er billigere og de blir aldri oppskrapt. Du behøver faktisk heller ikke å laste ned filene. - Du logger inn på din side og legger et ikon ut på en telefon, nettbrett, iPad eller pc akkurat som en app. 4 klikk i alt, så enkelt er det. Veiledning følger med. OBS! I virkeligheten er det ikke apps, men den eneste forskjellen i forhold til apps er, at for å bruke ikonet skal du ha internettforbindelse. Hvis du skal bruke produkter dine uten internettforbindelse, er du nødt til å laste de ned.

Priser

Vi prøver ikke at få prisene i bunn ved f.eks. å legge "dåsemusikk" som bakgrunn eller trykke bøker på billig papir. Vi tilstreber at fortjenesten er den samme på mp3-nedlastninger og CD'er. Fast frakt 39,- kr. Uansett hvor mye du bestiller, så kommer det ikke ekstra fraktkostnadder.