Disse salgsbetingelsene gjelder for salg av produkter og tjenester fra Sommerskov International til forbrukere.

 

Generelt

For å kunne handle hos Sommerskov International må du ha fylt 18 år.
Forbrukerkjøp er blant annet regulert i Norsk lov:
  • forbrukerkjøpsloven
  • markedsføringsloven
  • personopplysningsloven
  • e-handelsloven
  • kredittkjøpsloven
I tillegg sikres dine personopplysninger gjennom personopplysningsloven.
 

Retur

Angrerettloven gir deg som privatperson rett til uforbeholdent å returnere varen og få pengene tilbake 14 dager etter at du har mottatt varen. Varen må være uåpnet og i originalemballasje. Kjøper tar selv risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje ved retur. Kjøper betaler returfrakt. (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). All retur sendes som brev eller pakke, ikke i oppkrav.
 
OBS! Der er ikke angrerett ved kjøp av mp3 filer til nedlasting. Ved kjøp av både fysiske produkter (cd`er) og mp3 nedlastningsfiler i samme pakke refunderes mellomlegget mellom de 2 produktene. Det er ikke angrerett på billetter til foredrag. Utgitte billetter refunderes ikke. Dette gjelder også hvor fakturaen/kvitteringen gjelder som billett.

Skadet vare

Dersom varen har blitt skadet under frakt, så ta kontakt med oss på e-post før du returnerer varen. Kjøpesummen vil bli refundert, samt portokostnader ved retur.
Sommerskov International ønsker til enhver tid å yte den beste service overfor sine kunder. Forbrukerkjøp er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. I disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet. Dette er oppfylt ved bruk av e-post, eller vedlegg i utsendte pakker.

Priser og levering

Alle priser er oppgitt inkl mva, eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Frakt betalingen er 39 kr. uansett hvor mange varer som er kjøpt. Vi sender med post hver dag og vi heve ingen betaling før varene sendes.

Forbehold om mulige skrive-/trykkfeil på våre nettsider.

Ved manglende betaling sendes skriftlig varsel om inkasso. Overholdes ikke fristen vil inkasso bli iverksatt. Ved forsinket eller manglende betaling påløper renter og gebyrer i samsvar med forsinkelses- og inkassoloven.
Du er selv ansvarlig for at opplysningene du gir oss er korrekte. Du står ansvarlig for kostnader ved sending som ikke er kommet til riktig person / adresse dersom det er gitt feil opplysninger. Du står også ansvarlig dersom kontaktopplysningene (e-postadresse og telefonnummer) ikke stemmer, og vi dermed ikke har kunnet kontakte deg.
Falske bestillinger og forsøk på svindel vil alltid bli politianmeldt. Det er ikke tillatt å bestille i andres navn, med mindre dette på forhånd er klarert med mottaker. I tilfeller hvor mottaker ikke kjenner til bestillingen vil dette bli sett på som forsøk på svindel, og blir dermed politianmeldt.