Slutt med stress og stresssymptomer!

Løs angst, bekymringer, stress og sov godt og trygt hele natten

Stressbelastninger

Denne formen for stress utløses hvis du har for store oppgaver over en lengre periode, og hvor du ikke klarer å si stopp eller bremse i tide. Denne formen for stress gir symptomer som direkte kan være farlige.

Null stress og stresssymptomer

Stress gir symptomer som høyt blodtrykk og blodpropper, eller indre blødninger som for eksempel hjerneblødning. Det er viktig å lære seg å roe ned før disse symptomene i seg selv reduserer mengden stress.

Indre uro, sinne, irritasjon, depresjon, søvnløshet, misbruk, generell og spesifikk ubehag er symptomer på stress.

Avspenning er en dokumentert god metode for å skape indre ro og avslapning. Etter bruk, selv i kort tid, kan det måles en gunstig påvirkning på blodtrykket.

 

Mental trening er effektiv mot symptomer på stress

Å bli rammet av stress

Den hyppigste årsaken er en følelse av "Jeg er feil", "Jeg er ikke god nok", "Jeg er ikke ønsket" eller lignende. Når denne følelsen kombineres med en ubevisst kamp for å bevise at "Jeg er god nok", er det høy risiko for å bli rammet av stress.
Løsning: Skap følelsen av å være "god nok", "ønsket" osv.
Les mer her

 
 
 

4 Produkter

 1. Psykisk Overskudd - Rabattpakke

  Velvære til deg. Vil du ha ekstra velvære? Lad opp batteriene og sov godt. Slutt med stress, indre uroligheter, søvnvansker og annet ubehag. Forkjel deg selv med denne gunstige rabattpakken for mer glede og ro i hverdagen.

  Er tilgjengelig som Lydbok (mp3)

  Lydboken kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.

   

  Les mer
  Fra
  NOK.333,00 Vanlig pris NOK.444,00

4 Produkter