Slik faller du i søvn uten sovemedisin

- bruk avspenning til å falle i søvn, så slipper du å ligge våken.

 

 

Slutt med stress og ha stress symptomer. Hvorfor være stresset når avspenning virker utrolig godt på stress.

"Indre ro" Cd

Løs søvnproblemer med avspenning og avlappende musikk. Unngå sovemedisin og bivirkninger. God natt og sov godt

 


Sovetabletter - nei takk

Sov Godt er skapt til deg som sliter med å falle i søvn, lider av søvnløshet eller ofte våkner om natten.
For deg som vil unngå å ta sovemedisin. Behagelig stemme og rolig musikk får deg til å falle stille og rolig i søvn.

 

Søvnlaboratoriet (i Danmark) har for mange år siden, da Cd`en utkom for første gang rost den i en avisartikkel. Flere anmeldere har gitt opp å anmelde den, da de har faldt i søvn innen de fikk høre slutten. Den er solgt i flere enn 10.000 eksemplarer til sammen i ulike land.

 

Avspenning og avslappende musikk gør tankene rolige og får hjernen til at skifte bølgelengde og har ingen bivirkninger og du vokner uthvilt neste dag

 

 

Unngå sovemedisin - avspenning virker bedre

Sovepiller har bivirkninger - riktig dårlige bivirkninger. Generelt er sovepiller vanedannende og kan bli starten på et medisinmisbruk, hvis man ikke passer på. Sovepiller virker den første korte perioden, men deretter kan man ikke falle i søvn uten sovemedisin.


Når man har tatt sovepiller en stund, blir man nødt til å ta større dose for å få virkning - man utvikler en såkaldt toleranse.

En av de andre bivirkningene er at hvis man ikke tar medisinen i god tid (helst en time) før man skal legge seg, så opptas sovemedisinen langsommere og virker stadig videre dagen etter, på den måten at det gjør deg sløv (hangover).

Som en siste utvei kan man måtte bli nødt til å bruke sovemedisin, men da burde man unngå å bruke det mere enn i 14 dager. Bruk heller avspenning når du skal falle i søvn, det har ingen bivirkninger.

Avspenning virker bedre enn sovemedisin fordi det får hjernen til å skifte bølgelengde.

 

Hvorfor virker avspenning og rolig søvndyssende musikk bedre enn sovepiller?

Cd`en består av avspenning med stille, rolig og avdempet bakgrunnsmusikk. Avspenningen får deg til å falle til ro og dermed falle i søvn. Avpenning er et utrolig godt hjelpemiddel. Avspenningen får din hjerne til å skifte bølgelengde, så det blir lettere å falle i søvn. En søvndyssende, rolig stemme fører deg stille og rolig inn i søvnen.

 

Avspenning virker bedre enn sovemedisin fordi det får hjernen til å skifte bølgelengde, stress og spenninger forsvinner. .


Kenneth Plon`s milde, avdempende og rolige musikk øker virkningen. Musikken hjelper dermed også hjernen til å skifte til nattens bølgelengde. Etter hvert som stemmen og musikken blir mer og mer langsom, blir det mer og mer vanskelig å unngå å falle i søvn. God natt og sov godt.

 

Du faller hurtigere i søvn
Du våkner mer uthvilt neste dag
Du slipper bivirkninger fra sovemedisin

 

Virker bedre enn sovepiller!

 


Alle CD`er/mp3 er med bakgrunnsmusikk og norsk tale.

 

4 Produkter

 1. Psykisk Overskudd - Rabattpakke

  Velvære til deg. Vil du ha ekstra velvære? Lad opp batteriene og sov godt. Slutt med stress, indre uroligheter, søvnvansker og annet ubehag. Forkjel deg selv med denne gunstige rabattpakken for mer glede og ro i hverdagen.

  Er tilgjengelig som Lydbok (mp3)

  Lydboken kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.

   

  Les mer
  Fra
  NOK.333,00 Vanlig pris NOK.444,00

4 Produkter