Er barnet ditt ofte redd?

Barn er noen ganger redde og det er helt greit, men frykten må ikke få ta over. Barn klarer ikke alltid å plassere angsten og blir da redde for spøkelser, sykdom, monstre og døden. De blir redde for å miste, redde for å legge seg til å sove, redde for alt mulig. Disse CD’ene/nedlastningene/appene har flere ulike virkninger.

Noen barn blir redde når de skal legge seg til å sove

Mentaltreningshistorier har god effekt mot angst. Kombinasjonen av de angstdempende metodene som er innbygget i historiene, den rolige, søvndyssende musikken og den beroligende stemmen i lydboken gjør at barnet ditt sovner mens det føler seg trygt. Alt er dermed også lagt til rette for at det kan drømme positive drømmer etterpå. Er barnet ditt i alderen 3-7 år er "Du er alle tiders" den beste. Fra 8-12 år er det "Du kan - Du tør - Du vil" som er den beste. Samtlige av de øvrige produktene har selvfølgelig også god effekt.

"Jeg er feil", "Jeg er ikke som de andre" ...

Denne følelsen kan gjøre barn usikre, gi dem unødvendige bekymringer, angst og mye annet. I tillegg til at historiene hjelper direkte mot angst, ruster de også barnet til å takle motgang i livet. Barnet blir mer robust. Samtlige av produktene egner seg til dette formålet.
Sånn virker det

Barn som er redde for å miste mamma/pappa/mormor

Du er tøff (8-12 år) og Du er alle tiders (3-7 år) fokuserer direkte på denne typen angst mens de andre produktene hjelper mot generell angst.
Nederst på siden finner du flere ulike produkter som kan bidra til å dempe angsten hos barnet ditt.  

Erfaring som virker

Carsten Sommerskov har drevet med mentaltrening for barn i over 35 år. Han er utdannet psykiatrisk sykepleier og har derfor også profesjonell erfaring med angst og hvordan den kan bekjempes. Produktene er med andre ord basert på faglig viten og erfaring.  

4 Produkter

 1. Du er praktfull (3 - 7 år)

  Selvfølelse, selvtillit og/eller sovehjelp. Både som dag- og godnattversjon i et produkt.


  Ekstra virkninger: Lærer barnet å takle angst, Trygg i tordenvær, Lærer å rydde opp etter seg. Får barnet til å akseptere andres og egne feil.

  I nuslingetreet er ditt barn hovedpersonen i disse herlige historiene ...

  Tilgjengelig som e-bok (pdf) og lydbok (mp3)

  Lydbok og e-bok kan både lastes ned og spilles direkte på profilen din.
  Les mer
  Fra
  NOK.348,00

4 Produkter